FÖLJ MED TILL VÄDERÖARNA
Utposternas utpost! Öarna vid horisonten!

Utfärder sker dagligen till vattnen kring Väderöarnas naturreservat, 365 st kobbar och skär som bjuder på Sveriges bästa naturdykplatser med en artrik flora och fauna.

Vi utgår från Hamburgsund. Utfärderna sker som heldagsutflykt. Vi startar med en genomgång 09:00 på dykcentrat. Då ska utrustningen vara monterad och kontrollerad.

Dagen består av två stycken båtdyk. Mellan dyken lägger vi till i en mysig naturhamn där vår Thailändska lunch serveras. Under lunchpausen finns gott om tid att vädra ut kväve, sola, bada, beskåda sälar och fåglar och sova en stund på klipporna.

Det finns ingen ingen kompressor ombord på båtarna. Skulle ni behöva en extra flaska till det andra dyket får ni självklart låna en 8 liters 300 bar eller 12 liters 200 bar flaska utan kostnad.

Har du bultade flaskor och behöver påfyllnad till andra dyket, tar vi med en överfyllnads slang och en 300 bars flaska.

 

Vi erbjuder trevliga och varierande dykplatser

Vi erbjuder dig Sveriges vackraste skärgård över & under ytan! Vi väljer dykplatser efter gästernas önskemål och väder och vind.

Med våra specialbyggda dykbåtar blir båtdyken både bekväma och säkra. Känner du att du vill ha hjälp av en divemaster/guide i vattnet går detta självklart att ordna, men det måste förbokas.

På Dyk-Leif har vi aldrig ställt in en dykdag! Skärgården vid Hamburgsund/Fjällbacka är djup och erbjuder oss fina dyk, när förhållandena är för obekväma för dykning på Väderöarna.

Chartra egen båt

Du kan även chartra någon av våra båtar för dina önskemål!

Ge dina elever ett oförglömligt kursdyk eller varför inte en vacker tur i skärgården. Vi fixar även ett event för ditt företag. Sälsafari med prova på-dyk!

 

 

 Njut av dyksemestern hos oss i lugn och ro utan stress!

Dykvattnen i Skagerak erbjuder det saltaste vattnet med den största artrikedomen av alla svenska dykvatten. Här hittar du allt från hornkoraller och en myriad av olika arter av nakensnäckor, sjöpennor, anemoner, ormstjärnor och sjöstjärnor till ett brokigt fiskliv med stenbit, långa, torsk, vittling, blågylta, tejstefisk, paddtorsk, havsnålar och till och med pigghaj om man har tur! Bland leddjuren hittar du trollhummer, krabbtaska, maskeringskrabbor och magnifika humrar! Vi kan fortsätta räkna upp arter, men det är bättre att du kommer hit och upplever detta själv. Vi lovar att du kommer att komma upp storögd och nöjd!

 

 

 

 

Bilden är tagen av Martin Kielland på Väderöarna med Dyk-Leif.
För mera info se gärna http://www.livetunderoverfladen.dk

[logga in admin]